header 09

Iets voor jou?

Opzij, maak plaats, we hebben ongelooflijke haast...

Werk, gezin, hobby's, vrienden en familie kunnen veel van onze aandacht opslokken. Daarbij laten we ons vaak leiden door onze gedachtes en negeren we soms lichamelijke signalen en/of gevoelens. Hierdoor kun je het contact met je 'eigen zelf' verliezen. Het kan dan moeilijk zijn om je rust te vinden of juist energiek te zijn. Of om simpelweg lekker te genieten.

Geluk, liefde, plezier, het zit allemaal in onszelf. En je neemt jezelf overal mee naartoe, je moet het je hele leven met jezelf doen. Daarom is dat contact met jezelf zo belangrijk.

Misschien herken je jezelf in de volgende situaties:

  • Je bent de hele dag aan het rennen en vliegen en 's avonds plof je doodmoe op de bank. Je bent vaak aan het plannen, regelen, bezig met wat er nog moet komen of al is geweest. Je bent overal maar niet in het Hier en Nu. 
    Bewust aanwezig zijn in het moment geeft rust. Door te leren om meer aanwezig te zijn bij waar je bent, wat je doet en wat je voelt, maak je weer écht contact met jezelf. Dan leef je meer vanuit jezelf in plaats vanuit alles om je heen. Oftewel, je laat je minder 'gek maken'. En dat kost minder energie. 
  • Ook kan het zijn dat je regelmatig met dezelfde gebeurtenissen in je leven te maken krijgt. Dat je denkt: "Dat heb ik weer, daar gaan we weer, of, waarom ik?"
    Door dieper in jezelf te kijken kun je in- zicht krijgen in onderliggende patronen waardoor jij bepaalde zaken aantrekt in je leven.
  • Of misschien verlang je naar rust, liefde, geborgenheid, plezier, simpelweg geluk? We zoeken vaak overal maar het zit gelukkig dichtbij in onszelf. En het mooie is dat we ook de sleutel naar die fijne gevoelens zijn. Maar het vraagt wel bereidheid om naar binnen te gaan!

Als je jezelf een fijne verandering gunt en met jezelf aan de slag wilt gaan, helpen wij je van Flow inner Travel graag verder op jouw pad.

En ja, dan is dit iets voor jou!

facebook_page_plugin

bewustwording

bloem-linksonder-kleinbloem-rechtsonder-klein