header 09

Wat is mindfulness-met-meer?

Hoezoe 'mind-ful', m'n hoofd zit al vol!
Mindfulness betekent met je aandacht ergens bij zijn. In het Hier en Nu zijn. Bewust beleven wat je op dit moment, op deze plek aan het doen bent of meemaakt en wat je voelt.

Hoe vaak doen we dat? Vaak zijn we met onze gedachtes heel ergens anders. In het verleden, of in de toekomst. Maar het hier en nu is het enige dat je hebt. Al het andere bestaat niet meer of nog niet. Dus als je aldoor bezig bent met het verleden of de toekomst, ben je aldoor bezig met iets wat er niet is. En vaak gaat wat er wel is aan ons voorbij...

Als je het in het NU goed doet, zet je altijd de juiste stappen!

Met mindfulness leer je weer aandacht te krijgen voor het hier en nu. Zo leer je ook contact te maken jezelf, voor wie jij bent en wat je voelt op dit moment. Door aandachtig te zijn voor wat er buiten je op dit moment speelt en wat dat bij jou van binnen doet leef je bewuster, mindful.

Mindfulness gaat ook over acceptatie. Door het hier en nu te aanvaarden hoef je niet zo te knokken of tegen de stroom in te zwemmen want dat kost een hoop energie. Vanuit die acceptatie kun je kiezen hoe je met situaties om gaat. Die keuze heb je niet als je niet accepteert wat er is. Want in feite is het er dan niet eens.

Bewuster leven maakt vrij. Je laat je niet meer onrustig maken door de continue gedachtestroom in je hoofd maar je leeft meer vanuit je innerlijke, mooie, liefdevolle zelf. En daardoor voel je beter wat je wel en niet wilt en neem je makkelijker beslissingen.

Met mindfulness-met-meer geven we aan dat we ons ook energetisch afstemmen op wat jij nodig hebt. Mindfulness van Flow inner Travel is daarmee veel meer gericht op jouw persoonlijke proces.

Flow inner Travel biedt je mindfulnesstechnieken die je op weg helpen bewuster, minder gespannen en blijer te leven.

facebook_page_plugin

wat is mindfulness

bloem-linksonder-kleinbloem-rechtsonder-klein